Et presentem el lema i el cartell de la segona edició de TEDxLleida: TRENCANT MOTLLES.

Tots sabem que un motlle serveix per fer coses idèntiques. De fet, quan una peça surt diferent o única la etiquetem d’imperfecta, mai com genuïna. Però hi ha una força molt potent i a la vegada subtil capaç de penetrar entre les parets homogènies del motlle, com si fos una llum que obre una escletxa per crear un canvi.

Aquesta força poderosa i incontrolable són les Idees, les quals revolucionen i donen unes característiques pròpies a cada objecte i una identitat única a cada persona.

Els ponents de TEDxLleida d’una manera o altra, amb les seves idees, projectes o experiències, estan trencant motlles.

A TEDxLleida2016 ens endinsarem per diverses escletxes per conèixer i reflexionar sobre altres realitats valuoses que estant creant i generant canvis importants a la societat.

Et convidem a TRENCAR MOTLLES!

Lema TEDxLleida 2016Aquest cartell, que quasi podem considerar com l’antidisseny, pretén trencar motlles: colors oposats, textos desubicats i contrastos exagerats que NO busquen la teva aprovació. Busquem provocar-te, volem trencar i trenquem des de Ja!

Aquesta edició de TEDxLleida no et pot deixar indiferent. Els motlles físics, mentals, espirituals o de qualsevol tipus poden acabar completament esquerdats i deixar passar aquests raigs que il·luminin els teus racons profunds. Aquest és el poder de les idees que compartirem amb tu a TEDxLleida 2016.