Només falten tres setmanes per a gaudir de TEDxLleida 2016 el dia 11 de novembre al Castell Templer de Gardeny!

Avui et volem informar sobre quin dia i a quina hora sortiran a la venda les entrades perquè estigues a l’aguait i no et perdis aquest esdeveniment únic.

Dimarts dia 25 a les 14:00 h aproximadament s’obrirà la venda d’entrades

Preu: 32 Euros 

 

Si vols que t’avisem el mateix dia que sortiran a la venda les entrades, subscriu-te a la newsletter i t’enviarem un avís recordatori dues hores abans de l’apertura de taquilla. Publicarem l’enllaç a Ticketea per la compra d’entrades  a la Newsletter, a les xarxes i a la web.

TEDxLleida és una organització sense ànim de lucre on totes les persones que hi treballem (l’equip, els voluntaris i els ponents) ho fem de manera desinteressada. Per tant, els diners de l’entrada es destinaran íntegrament a sufragar les despeses d’organització.

Un cop tinguis la teva entrada, gaudiràs de tot això:

• L’inici de l’acte és a les 15:30 h, tot i que et recomanem que arribis a les 15:00 h per a recollir la teva acreditació i fer el primer networking. A les 15,45 h començarà puntualment la primera xerrada.

És molt important ser puntual. Una vegada comenci l’acte no es podrà accedir a la sala. Caldrà esperar fins a la mitja part (aproximadament a les 18h).

• Seguidament escoltaràs als 5 primers  ponents. Ja saps qui són, però desconeixes quines idees enriquidores, innovadores, inquietants… compartiran.

• Després hi haurà un Coffee Break.

• A continuació, la resta d’oradors faran la seva ponència.

• Cloenda de l’acte.

• Un pica-pica a peu dret, on podràs aprofitar per conèixer els ponents, els organitzadors, espònsors, el públic i parlar amb ells. En definitiva, una estona per viure i compartir aquesta experiència única.

Cada vegada estem més a prop d’un dia inoblidable i emocionant per a tu i per a la ciutat de Lleida.