Segurament estàs desitjant conèixer com serà aquest gran esdeveniment!

Saps el dia, el 12 de novembre, l’hora, a les 16:00 h, i el lloc, l’Auditori de la Universitat de Lleida, però tens curiositat per saber una mica més què t’espera aquest dia.

Per això, hem pensat explicar-te l’ordre de l’esdeveniment i, sobretot, el primer i més important pas perquè no et perdis TEDxLleida 2015: la compra de la teva entrada.

Aquest dijous dia 29 obrim la venda d’entrades!

 Estigues molt atent perquè t’avisarem de l’hora exacta d’apertura de la taquilla.

Com ja saps, TED és una organització sense ànim de lucre on totes les persones que hi treballem (l’equip, els voluntaris i els ponents) ho fem de manera desinteressada. Per tant, els diners de l’entrada es destinaran íntegrament a sufragar les despeses de muntatge.

I un cop tinguis la teva entrada, gaudiràs de tot això:

  • Inici de l’acte a les 16:00 h.  tot i que et recomanem que arribis a les 15:15h per a recollir la teva acreditació i fer el primer networking. A les 16h començarà puntualment la primera xerrada.
  • Seguidament escoltaràs alguns dels nostres ponents. Ja saps qui són, però desconeixes quines idees enriquidores, innovadores, inquietants… compartiran.
  • Després hi haurà un Coffee Break.
  • A continuació, la resta d’oradors faran la seva ponència.
  • Cloenda de l’acte.
  • Un pica-pica a peu dret, on podràs aprofitar per conèixer els ponents, els organitzadors, el públic i parlar amb ells. En definitiva, una estona per viure i compartir aquesta experiència única.

Cada vegada estem més a prop d’un dia inoblidable i emocionant per tu i per la ciutat de Lleida.

Els propers dies són decisius. Estigues a l’aguait i aconsegueix la teva entrada!