Quim Vilamajó Piqué explica en primera persona qui és, quins estudis ha cursat, allò que el fa feliç i el projecte que l’il·lusiona.

Sóc el Quim i vaig néixer a Tàrrega l’any 1995. D’ençà que vaig néixer, els meus pares, amb l’ajuda de diferents professionals, em van voler estimular tan cognitivament com físicament: les persones amb la síndrome de Down sempre tenim una mica més de dificultats. De petit vaig anar a l’escola ordinària i també dos dies a la setmana a la d’educació especial. Més endavant vaig fer l’ESO a l’Institut Manuel de Pedrolo i en acabar vaig estudiar dos anys a l’escola d’Hosteleria de Lleida. Ho vaig aprovar tot.

Des de fa uns mesos tinc un contracte de treball a la Cambra de Comerç de Lleida, on faig tasques d’auxiliar i això em fa molt feliç.

Paral·lelament a la meva tasca professional, des de fa 4 anys, amb el meu pare, vàrem començar un vídeobloc: El Món del Quim. Es tracta de donar a conèixer a les persones de la societat què fa i què pensa un noi amb síndrome de Down.

Aquesta primera experiència comunicativa ens ha portat, darrerament, a posar en marxa un altre projecte que ens il·lusiona. És un projecte artístic, perquè nosaltres pensem que:

a través de l’art també podem contribuir a transformar la societat i a explicar els valors de les persones amb discapacitat.

El projecte es diu I am able (Jo puc) i espero que ben aviat puguem trobar un espai per exposar-lo.