Manuel Miguel Hernández és llicenciat en Bioquímica (Universitat Autònoma de Madrid). Té un màster en Administració i Direcció d’Empreses (ESADE, Barcelona) i un postgrau en Formació (Universitat Politècnica de Catalunya).

La seva carrera professional va començar com a business manager a la multinacional japonesa Sumitomo Corporation. Després va ocupar diferents posicions directives a les àrees de control de gestió, auditoria i recursos humans a SEAT i VW-AUDI.

Actualment és consultor associat de NCH & Partners i col·laborador acadèmic de Ingenio Leadership School, on treballa com a consultor i formador en empreses en països hispanoparlants.

També ha treballat en diversos països europeus i amb empreses multinacionals, pimes i organismes de l’administració pública com diputacions provincials, cabildos insulars i ajuntaments per tot l’estat espanyol.

Practitioner PNL i Mental Trainer. És formador en: Lideratge, Comunicació, Intel·ligència Emocional, Habilitats Directives i Comerciales, Actituds, Carrera Professional i Motivació.

Autor en diaris, ràdios, revistes especialitzades i blogs. Li interessa el desenvolupament just i sostenible, i col·labora en diverses iniciatives, exercint com a Mentor d’ESADE Alumni per a llicenciats junior.

El pots trobar a http://manuelmiguelhernandezpujadas.com.