Laura Samsó és enginyera tècnica de Telecomunicacions per La Salle Ramon Llull i té un màster en Ciència i Tecnologia Aerospacial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Ha estat directora de Comunicacions del Project Management Institute (PMI) Barcelona Chapter, directora encarregada de la participació a la Comunitat de Pràctica Aerospacial i Defensa del PMI (US), i va ser guardonada amb el premi Trailblazer del PMI a l’any 2014.

El seu temps lliure el dedica a diversos tipus de voluntariat. Destaca la col.laboració amb la Federació d’ Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i amb la “Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada” (FEDME) on forma part de la seva junta directiva i fa d’ enllaç internacional amb la UIAA. D’ altra banda, realitza expedicions amb objectius de desenvolupament socioeconòmic arreu del món i a la recerca d’ allò que la fa moure:

la curiositat per les coses i la gent.

Actualment es dedica a la emprenedoria, la recerca i la docència en temes d’ observació de la terra, especialment els drons. Col.labora amb una consultora americana, Centurion Technologies Consulting LLC, i a la vegada dóna servei a altres clients.

Ha publicat diversos articles en revistes internacionals a més de col.laborar amb ens regulatoris internacionals en el tema dels drons.

Conferenciant internacional en universitats, centres d’ emprenedors, com Barcelona Activa, i congressos com per exemple AUVSI North America (XPONENTIAL) entre d’ altres.