Són tantes les emocions i experiències viscudes abans, durant i després de la primera edició de TEDxLleida, #TEDxLleida15, que gairebé és difícil expressar-les.

Cadascú de nosaltres -ponents, el públic de l’auditori i de les seus paral·leles, partners, voluntaris i l’equip- ha posat el seu granet de sorra i ha fet possible que el dia 12 de novembre celebréssim una gran festa de la qual tots vam sortir d’una manera o altra “tocats” pels sentiments, les reflexiones i les idees compartides per uns oradors que ho van donar tot a l’escenari.

A tots vosaltres, moltes gràcies!

De ben segur que no oblidarem les vivències i “petites aventures” de TEDxLleida15: els nervis del principi amb el streaming, com va dir Pau Samo: “allò que funcionava a les 15:00 h, ha deixat de fer-ho a les 16.00 h”. Bé, misteris de la tecnologia que al final vam poder solucionar. Agraïm la vostra paciència i comprensió.

I després, ja sí! TEDxLleida15 va arrencar i Ricard Pons, el mestre de cerimònies, ens va anar presentant els oradors; homes i dones amb perfils i ponències diverses. Precisament escoltar idees tan diferents, sinceres i enriquidores va ser l’èxit de TEDxLleida.

El lema “Límits?” es va explorar des de conceptes com: la consciència, la genialitat, les altes capacitats, les energies renovables, la simulació, l’astrofísica, la superació i l’esforç, l’aspiració a fer coses increïbles, els somnis i la música.

Un cop més, és difícil explicar les sensaciones tan intenses viscudes gràcies a tots els coneixements compartits de forma desinteressada, només amb l’objectiu de créixer, millorar i ser més feliços.

Perquè us feu una idea de l’abast que ha tingut TEDxLleida us donem 4 dades:

Més de 17.000 visites al web en els últims 2 mesos de les quals 10.000 visites es van fer la darrera setmana. El dia del TEDxLleida es van connectar més de 2.750 ordinadors diferents al web, més de 500 ordinadors diferents van veure-ho en directe per streaming i la gravació ja s’ha reproduït més de 1000 vegades. A Twitter vam ser 2º trending topic, més de 3.800 persones d’abast a cada publicació de Facebook, a Linkedin vam rebre unes 3000 visualitzacions de les últimes publicacions i centenars d’interaccions. Mai podíem haver somiat una rebuda tan gran i tan càlida.

Per tot això, TEDxLleida ha de continuar, però només ho podrà fer amb tu!

Fem aquest apassionant camí junts. Ja hem fet el més complicat, començar, ara hem de millorar i seguir gaudint a les properes edicions.

“The TEDxLleida must go on”